jawatan-kosong-lembaga-zakat-selangor

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor

Posted on

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor – Lembaga Zakat Selangor (MAIS) merupakan sebuah organisasi Islam yang memartabatkan syiar Zakat di Negeri Selangor, Malaysia.

Bercita-cita untuk menjadi sebuah Organisasi Islam bertaraf dunia iaitu organisasi yang berasaskan prestasi, mengamalkan piawaian standard tadbir urus yang tinggi dan pengurusan zakat yang berkesan.

Untuk meningkatkan kinerja Lembaga MAIS mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Lembaga Zakata MAIS melalui Rekrutmen Jobs Terkini Lembaga MAIS sebagai berikut.

Negeri Selangor juga dikenali sebagai Selangor Darul Ehsan merupakan salah satu daripada tiga belas negeri yang membentuk Malaysia.

Ia terletak di tengah-tengah Semenanjung Malaysia di pantai barat dan mengelilingi Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya. Negeri ini juga bersempadan dengan Negeri Perak di utara, Pahang di timur, Negeri Sembilan di selatan dan Selat Melaka di sebelah barat.

Lembaga Zakat Selangor telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha meningkatkan kualitasnya di Malaysia, Lembaga Zakat Selangor mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya.

Dalam usaha mencapai visi misinya serta memenuhi keperluan sumber daya manusia Lembaga Zakat Selangor Malaysia mencari pemuda – pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi tinggi untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2020.

Pada hari ini Lembaga Zakat Selangor Malaysia kembali membuka kesempatan berkarir melalui Iklan Jawatan Kosong Terkini Februari 2020 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut.

Senarai Jawatan Kosong Terkini


Peluang Kerja Kosong :

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor Terkini Kerja Kosong Malaysia Singapore Kilang Kuching Johor Kerani Kerajaan Berkanun Bank Swasta Jobs Vacancy

Jobs Vacancy :

EJEN MAJIKAN SWASTA

JOB DESCRIPTION

Lembaga Zakat Selangor (MAIS) menawarkan peluang kerjaya kepada anak kelahiran Negeri Selangor atau yang telah bermastautin di Negeri Selangor sehingga kini sekurang-kurangnya 5 tahun dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan sebagai Eksekutif Majikan Swasta.

Tanggung jawab :

Bertanggungjawab untuk melaksanakan promosi pemasaran dan dakwah zakat memfokus terhadap Zakat Pendapatan melalui segmen Skim Berkat (Potongan Zakat Bulanan Melalui Gaji)

Syarat Lantikan :

  • Mempunyai Diploma / Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pengajian Islam/ Pengurusan Perniagaan atau yang berkaitan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan/luar negara atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
  • Mempunyai pengalaman minimum 1 tahun dalam industri kewangan Islam, pemasaran dan jualan
  • Memiliki kemahiran komunikasi yang baik dan berketerampilan menarik
  • Mempunyai inisiatif dan orientasi pencapaian yang tinggi.
  • Imbuhan berdasarkan komisyen

 

Company
Name
Lembaga Zakat Selangor (MAIS)
Same as (Website / Social Media)
Job Location
Street
Persiaran Akuatik, Seksyen 13
Postal Code
40100
Locality
Shah Alam
Country ISO Code
MY
Region ISO Code
B
Salary
Unit
Monthly
Currency ISO Code
MYR
Value
0.00
Job Meta
Employment Type
Full Time
Valid Through
04.02.2018

Catatan :

# Tarikh tutup Jawatan Kosong ini : 04 Februari 2018

Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Bulan Februari 2020 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor,

Sila hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini :


Pautan : Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *