jawatan-kosong-permodalan-nasional-berhad

Jawatan Kosong Permodalan Nasional Berhad

Posted on

Jawatan Kosong Permodalan Nasional Berhad – Permodalan Nasional Berhad (PNB) merupakan syarikat pengurusan modal terbesar di Malaysia.

Ibu pejabat syarikat ini terletak di Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur berdekatan dengan bangunan Tabung Haji.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) merupakan syarikat induk bagi Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) yang menjalankan sebilangan skim dana amanah, dan subsidiarinya dipunyai keseluruhannya oleh Yayasan Pelaburan Bumiputra.

Syarikat ini mempunyai pejabat luar negara di Singapura dan London dan merancangkan untuk membuka cawangan luarnya yang ketiga di Tokyo. Kami percaya pemilihan pekerja adalah satu proses dua hala.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) memilih kakitangan kami dengan komitmen yang sama seperti kami memilih pelaburan kami. Inilah sebabnya prosedur pengambilan kami telah diwujudkan.

Tidak ada cara yang betul atau salah untuk menjamin seseorang itu mendapatkan pekerjaan di PNB, tetapi proses pemilihan kami mengikut prosedur yang adil dan menyeluruh.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) menyediakan suasana kerja yang memberangsangkan dengan menghimpunkan tenaga kerja tempatan terbaik agar kami mampu bersaing secara efektif dalam persekitaran ekonomi domestik dan antarabangsa yang serba mencabar.

Sebagai sebuah organisasi pelaburan unggul di Malaysia, selama lebih daripada dua dekad PNB memainkan peranan secara aktif dalam merangsang pembentukan ekonomi negara dengan melahirkan profesional Bumiputera dan rakyat Malaysia dalam bidang pelaburan dan pengurusan kewangan.

Budaya korporat Permodalan Nasional Berhad (PNB) memberi tarikan kepada individu yang memburu kerjaya yang memberi galakan dan ganjaran terhadap prestasi yang tinggi.

Selaras dengan cabaran masa kini, kami menyediakan pelbagai peluang pembangunan individu dan profesional kepada rakan sekerja yang mencakupi pelbagai tanggungjawab dalam segenap bidang perniagaan.

Sekiranya anda berminat untuk memulakan kerjaya di PNB, kami menggalakkan anda untuk mendapatkan maklumat lanjut dengan melayari pautan iringan yang disediakan dalam seksyen peluang kerjaya di laman sesawang PNB.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat.

Dalam usaha meningkatkan kualitas di Malaysia, Permodalan Nasional Berhad (PNB) mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya.

Untuk itu Permodalan Nasional Berhad (PNB) mencari pemuda – pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2020.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Julai 2020 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Permodalan Nasional Berhad (PNB) di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Sebagai sebuah organisasi pelaburan terunggul di Malaysia, Permodalan Nasional Berhad (PNB) menawarkan pelbagai peluang kepada individu untuk mengembangkan minat, dan pada masa yang sama membina kerjaya profesional yang memberangsangkan dan memberikan kepuasan kepada mereka.

Rebutlah peluang ini untuk meneroka pelbagai bidang yang boleh menjadi asas untuk anda membina kerjaya bersama kami.

Pada hari ini Permodalan Nasional Berhad (PNB) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2020 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Permodalan Nasional Berhad


Peluang Kerjaya :

Jawatan Kosong Permodalan Nasional

Jawatan Kosong Permodalan Nasional Berhad Terkini Kerja Kosong Malaysia Singapore Kilang Kuching Johor Kerani Kerajaan Berkanun Bank Swasta Jobs Vacancy

PENGAWAL KESELAMATAN (KONTRAK)

(Lokasi : Kuala Lumpur dan Lembah Klang)

Syarat Permohonan Jawatan :

  • Warganegata Malaysia
  • Lelaki dan wanita
  • Minim. Lulusan SPM atau setaraf
  • Umur maks. 45 tahun
  • Sehat tubuh dan badan
  • Mempunyai daya kepimpinan dan motivasi tinggi dalam menjalankan tugas
  • Mampu berkomunikasi secara efektif dalam bahasa malaysia dan bahasa inggris
  • Mempunyai pengalaman minim 1 tahun sebagai Pengawal Keselamatan.

 

Company
Name
Permodalan Nasional Berhad
Same as (Website / Social Media)
Job Location
Street
Tingkat 4, Menara PNB 201-A, Jalan Tun Razak
Postal Code
50400
Locality
Kuala Lumpur
Country ISO Code
MY
Region ISO Code
W
Salary
Unit
Monthly
Currency ISO Code
MYR
Value
0.00
Job Meta
Employment Type
Full Time
Valid Through
17.07.2016

 

Catatan :

# Tarikh tutup Jawatan Kosong ini : 17 Julai 2016

  • Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
  • Segala perbelanjaan untuk menghadiri temuduga tidak ditanggung oleh Permodalan Nasional Berhad Malaysia.

Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Julai 2020 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Jawatan Kosong Permodalan Nasional Berhad,

Sila hantar Sebarang Lamaran lengkap beserta Salinan Sijil – Sijil yang berkaitan dan Sekeping Gambar atau Foto berukuran Passport melalui SURAT atau EMEL kealamat dibawah ini :

PERMODALAN NASIONAL BERHAD
JABATAN OPERASI SUMBER MANUSIA DAN PENTADBIRAN
TINGKAT 35, MENARA PNB
201-A, JALAN TUN RAZAK
50400 KUALA LUMPUR

*) NB : Sila letakkan nama Jawatan di SEBELAH KIRI sampul surat.

EMEL : [email protected]

 

 

Pautan : Jobs PNB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *