jawatan-kosong-universiti-kebangsaan-malaysia

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia

Posted on

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia, SELANGOR – Universiti Kebangsaan Malaysia merupakan salah sebuah universiti yang terdapat di Malaysia. Universiti UKM ditubuhkan secara rasmi pada 18 Mei 1970.

Kampus sementaranya dibuka di Lembah Pantai, Kuala Lumpur. Kini, kampus utama Universiti Kebangsaan Malaysia terletak di Bandar Baru Bangi, Selangor.

Terdapat juga sebuah hospital pengajar, Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) di Cheras, Kuala Lumpur dan sebuah kampus cawangan, juga di Kuala Lumpur.

Kini UKM telah berkembang pesat dan mempunyai 13 buah fakulti,14 buah institut, 12 buah pusat, dan sebuah sayap swasta UKM Holdings Sdn Berhad. UKM merupakan salah sebuah daripada 4 universiti di Malaysia yang bertaraf universiti penyelidikan.

Universiti UKM dengan ini mempelawa calon – calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang – bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kampus Universiti Kebangsaan Malaysia.

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan pendidikan. Dalam usaha memperluaskan operasi perniagaan di Malaysia, Universiti UKM mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya.

Untuk itu Universiti UKM mencari pemuda – pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2020.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs terkini bulan Oktober 2020 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) di Jawatan Terkini kedudukan : BANYAK POSISI JAWATAN KOSONG

Pada hari ini Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Oktober 2020 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Senarai Jawatan Kosong Terkini


Peluang Kerjaya :

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia Terkini Kerja Kosong Malaysia Singapore Kilang Kuching Johor Kerani Kerajaan Berkanun Bank Swasta Jobs Vacancy

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dengan ini mempelawa calon – calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang – bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kampus Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) :

 

  1. JURUTEKNOLOGI PERGIGIAN U29
  2. JURUTERA J41
  3. JURUTERAPI PERGIGIAN U29
  4. PEGAWAI DIETETIK U41
  5. PEGAWAI KEWANGAN W41

 

Company
Name
Universiti Kebangsaan Malaysia
Same as (Website / Social Media)
Job Location
Street
Universiti Kebangsaan Malaysia
Postal Code
43600
Locality
Bangi
Country ISO Code
MY
Region ISO Code
B
Salary
Unit
Monthly
Currency ISO Code
MYR
Value
0.00
Job Meta
Employment Type
Full Time
Valid Through
08.10.2017

 

Catatan :

# Tarikh tutup Jawatan Kosong ini : 08 Oktober 2017

Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Oktober 2020 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia,

Sila hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini.

 

Pautan : Kerjaya UKM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *