jawatan-kosong-universiti-malaya-um

Jawatan Kosong Universiti Malaya

Posted on

Jawatan Kosong Universiti Malaya, KUALA LUMPUR – Universiti Malaya ialah universiti yang pertama dan tertua ditubuhkan di Malaysia. Universiti ini terletak di pinggir bandaraya Kuala Lumpur. Kampus Universiti Malaya (UM) meliputi kawasan seluas 309 hektar.

Untuk meningkatkan kinerja Universiti Malaya (UM) mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Universiti Malaya (UM) melalui Rekrutmen Jobs Terkini Universiti Malaya (UM) sebagai berikut.

Jawatan Kosong Universiti Malaya (UM) – Terdapat 2 akademi di UM, 12 fakulti dan 4 institut. UM juga mempunyai 12 buah kolej di dalam kampus iaitu Kolej Kediaman Pertama hingga Kolej Kediaman Kelapan, dan Kolej Kediaman Kesepuluh hingga Kolej Kediaman Keduabelas.

Manakala di luar kampus terdapat 4 kolej kediaman iaitu Kolej Kediaman Kesembilan, Yayasan Pelajaran Mara, Kolej Kediaman Seksyen 17 dan Kolej Kediaman Pantai Puteri. UM juga mempunyai sebuah hospital iaitu Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM).

Universiti Malaya (UM) telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha untuk meningkatkan kualitas yang ada di Malaysia, Universiti Malaya (UM) mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya.

Calon yang cemerlang dan bermotivasi dengan rekod yang sangat baik dalam pengajaran, penyelidikan dan penerbitan, dan telah memberikan sumbangan penting kepada pengetahuan adalah dialu-alukan untuk menyertai kami dalam usaha kami untuk kecemerlangan akademik dan penyelidikan.

Untuk memenuhi syarat untuk dipertimbangkan, pemohon mesti memegang ijazah PhD atau Klinikal Master minimum (terpakai untuk Fakulti Perubatan atau Pergigian).

Sila rujuk kepada “Posisi yang tersedia” di bawah untuk mendapatkan maklumat mengenai kedudukan kosong terkini dan tarikh akhir permohonan.

Sila lengkapkan borang permohonan yang boleh dimuat turun di bawah. Senarai semak yang dilampirkan akan membantu anda memastikan permohonan dan dokumen sokongan anda lengkap sebelum menyerahkannya ke alamat yang dinyatakan dalam borang. Permohonan tidak lengkap tidak akan dipertimbangkan.

Permohonan lengkap akan dihantar ke Akademi / Fakulti / Institut / Pusat masing-masing untuk menentukan kesesuaian pemohon. Permohonan itu akan dikaji semula dan dipertimbangkan oleh panel pemilihan berdasarkan kriteria pemilihan Universiti.

Pemohon mungkin dikehendaki mengemukakan dokumen tambahan dan / atau untuk menghadiri temuduga untuk menyokong permohonannya. Proses perekrutan keseluruhan mungkin mengambil masa antara tiga hingga enam bulan bergantung kepada kedudukan yang dipohon.

Jika anda tidak mendengar dari kami dalam tempoh enam (6) bulan selepas tarikh permohonan anda, kemungkinan permohonan anda tidak memenuhi kriteria pemilihan dan permohonan anda dianggap tidak berhasil.

Oleh kerana sejumlah besar aplikasi yang diterima, Seksyen tidak dapat menyimpan dokumen permohonan pemohon dalam pangkalan data untuk kegunaan masa depan.

Untuk itu Universiti Malaya (UM) mencari pemuda – pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2020.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini September 2020 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Universiti Malaya (UM) di Jawatan Terkini kedudukan : PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini Universiti Malaya (UM) kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini September 2020 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut.

Senarai Jawatan Kosong Universiti Terkini


Peluang Kerjaya :

Jawatan Kosong Universiti Malaya

Jawatan Kosong Universiti Malaya Terkini Kerja Kosong Malaysia Singapore Kilang Kuching Johor Kerani Kerajaan Berkanun Bank Swasta Jobs Vacancy

Jobs Vacancy :

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

  1. PEGAWAI TADBIR GRED N41

  2. PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN DG41

 

Maklumat Jawatan :

  • Warganegara Malaysia.
  • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya sijil Ijazah Sarjana Muda untuk layak memohon.
  • Lain-lain kelayakan dan bidang tugas bagi setiap jawatan, sila rujuk maklumat lanjut dibawah.

 

Company
Name
Universiti Malaya (UM)
Same as (Website / Social Media)
Job Location
Street
Jalan Universiti
Postal Code
50603
Locality
Kuala Lumpur
Country ISO Code
MY
Region ISO Code
W
Salary
Unit
Monthly
Currency ISO Code
MYR
Value
0.00
Job Meta
Employment Type
Full Time
Valid Through
30.09.2019

 

Catatan :

# Tarikh tutup Jawatan Kosong ini : 30 September 2019

Hanya calon yang layak sahaja akan dipanggil temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam masa enam bulan dianggap tidak berjaya.

Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini September 2020 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Universiti Malaya,

Sila hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini.

 

Pautan : Jobs Universiti UM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *